Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g9g8.7kcal0.6g1.2g0g0.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Makaroni, pasta 2.9g10kcal0.3g1.9g0g0.1g
Pinaatti 1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g55kcal2g7.8g1g1.6g
Valittu annoskoko28g28kcal1g3.9g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.5g2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g98kcal3.5g13.8g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284