Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Purjosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g23kcal1.6g0.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko28g12kcal0.8g0.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.4g0.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g41kcal2.8g1.1g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901