Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore3.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Päärynä kuorittu 8.7g3.8kcal0g0.7g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.1g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g21kcal1g2.8g0.2g1.2g
Valittu annoskoko28g10kcal0.5g1.4g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.8g5g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714