Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hirvikäristys5.9g8.8kcal1.2g0g0.4g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g31kcal2.8g2.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko28g15kcal1.4g1.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.7g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal4.9g4.6g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799