Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g9g12kcal1.4g0g0.7g0g
Maustekurkku4.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 5.2g16kcal0.1g0.3g1.6g0g
Kananmuna, keitetty 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g67kcal3.8g1g5.2g0.2g
Valittu annoskoko28g34kcal1.9g0.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal6.8g1.8g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780