Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow4.9g4.9kcal1.1g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.4g10kcal0.7g0g0.8g0g
Ruokakerma Valio 5%2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g49kcal3.8g2.8g2.2g0g
Valittu annoskoko28g24kcal1.9g1.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1g0.7g0.6g0g
Arvot/100g100g87kcal6.8g5g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752