Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)8g18kcal1.5g0g1.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)7.8g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g6g20kcal0.8g3.9g0.2g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g87kcal5g9.6g3.4g1.2g
Valittu annoskoko28g43kcal2.5g4.8g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal1.3g2.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g154kcal8.9g17.1g6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786