Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 6.7g3.7kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g3.7g7.5kcal0.5g0g0.5g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g26kcal1.2g2.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko28g13kcal0.6g1.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g47kcal2.1g3.9g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257