Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 4.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus2.3g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g20kcal0.4g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko28g10kcal0.2g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0.7g2.5g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281