Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 7.8g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g2g5.9kcal0.3g0g0.5g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g2g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g79kcal5g3.8g4.6g0.4g
Valittu annoskoko28g39kcal2.5g1.9g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.3g1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g139kcal8.8g6.7g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777