Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g12g12kcal2.3g0g0.3g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)5.1g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g4.1g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä0.7g1.2kcal0g0.1g0g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g65kcal7g1g3.6g0.2g
Valittu annoskoko28g33kcal3.5g0.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1.8g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g115kcal12.3g1.8g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138905