Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g4g13kcal0.4g2.6g0.1g0.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g5.6g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Marja keskiarvo 9g4.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g51kcal1.2g10g0.2g1.6g
Valittu annoskoko28g26kcal0.6g5g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.3g2.5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.6g0.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483