Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8.3g19kcal1.5g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g79kcal4g1g6.6g0.2g
Valittu annoskoko28g39kcal2g0.5g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g139kcal7.1g1.8g11.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134