Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g11g37kcal1.3g7.5g0.2g0.3g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g7g13kcal1.1g1.5g0.3g3.1g
Rypsiöljy rainbow1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g133kcal5.2g18.4g4.6g6.8g
Valittu annoskoko29g67kcal2.6g9.2g2.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna14g33kcal1.3g4.6g1.2g1.7g
Arvot/100g100g234kcal9.1g32.3g8.1g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330