Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g58kcal0.6g2.4g4.8g0.8g
Valittu annoskoko28g29kcal0.3g1.2g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.2g0.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g102kcal1.1g4.2g8.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768