Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g8.7g13kcal1.5g0g0.8g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g9g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g37kcal3.2g2.4g1.6g0g
Valittu annoskoko28g19kcal1.6g1.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.8g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g65kcal5.6g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902