Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri4g16kcal0g4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g12g45kcal0.8g6g1.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g129kcal1.8g21g3.8g0.6g
Valittu annoskoko28g64kcal0.9g10.5g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal0.5g5.3g1g0.2g
Arvot/100g100g226kcal3.2g37g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847