Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g13g25kcal2.5g0g1.6g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl1.2g3.4kcal0g0g0.4g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Coctailkurkku, Pirkka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g81kcal5.2g1.4g5.8g0g
Valittu annoskoko29g40kcal2.6g0.7g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.3g0.4g1.5g0g
Arvot/100g100g141kcal9.1g2.5g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832