Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.3g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Banaani, kuorittu 7.5g6.5kcal0.1g1.4g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g180kcal2.8g18.4g10.4g0.8g
Valittu annoskoko29g90kcal1.4g9.2g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g45kcal0.7g4.6g2.6g0.2g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.3g18.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700