Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 12g28kcal0.8g5g0.2g1.4g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.7g6.2kcal0.1g0.2g0.6g0g
Maustekurkku4.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g142kcal2.2g11.2g9.2g3g
Valittu annoskoko29g71kcal1.1g5.6g4.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna14g35kcal0.6g2.8g2.3g0.8g
Arvot/100g100g248kcal3.8g19.6g16.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534