Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g10g33kcal0.7g3.7g1.6g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.2g4.4kcal0.2g0g0.4g0g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1.2g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g2.5g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g135kcal3.8g8.6g9.2g0.6g
Valittu annoskoko28g68kcal1.9g4.3g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g34kcal1g2.2g2.3g0.2g
Arvot/100g100g239kcal6.7g15.2g16.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697