Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g7.3g9kcal0.9g0g0.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g322kcal2g0.4g35.2g0g
Valittu annoskoko28g161kcal1g0.2g17.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g81kcal0.5g0.1g8.8g0g
Arvot/100g100g567kcal3.5g0.7g62g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485