Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Grahamjauho 2.3g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Neljänviljanhiutale 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g2.6g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 9g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2.1g12kcal0.1g1.2g0.1g0g
Raparperi 6.2g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g137kcal1.8g13.8g6.8g0.8g
Valittu annoskoko28g68kcal0.9g6.9g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g34kcal0.5g3.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g241kcal3.2g24.3g12g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044