Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 8.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lehtikaali 5.2g2.1kcal0.2g0.2g0g0.1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g8.4g23kcal1.5g0.2g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g56kcal3.8g2g3.6g0.8g
Valittu annoskoko29g28kcal1.9g1g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1g0.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.6g3.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230