Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g7.8g5.9kcal1.3g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g10g6.6kcal0.2g1.5g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g4.9g2.9kcal0g0.2g0.2g0g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g5.9g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g35kcal3.2g3.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko29g18kcal1.6g1.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.8g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g62kcal5.6g6.6g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556