Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g7g16kcal0.8g0.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g60kcal2.2g6.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko29g30kcal1.1g3.1g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.6g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g106kcal3.9g10.9g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219