Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha9g17kcal1.7g0g1.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.9g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)12g3.5kcal0.1g0.5g0g0g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g1.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Ketsuppi, Pirkka0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.5g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g70kcal5.2g2g4g0g
Valittu annoskoko29g35kcal2.6g1g2g0g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.3g0.5g1g0g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.5g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716