Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 4.7g5.7kcal1g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)2.2g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Ranskankerma Valio2.3g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g56kcal4g3.4g3g0.2g
Valittu annoskoko29g28kcal2g1.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g98kcal7g5.9g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597