Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g7.8g8.6kcal1.4g0.1g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g7.8g11kcal0.5g1.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g55kcal4.2g5.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko29g27kcal2.1g2.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.1g1.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g95kcal7.3g9.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612