Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton3.1g6.9kcal0.4g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g24kcal1g1.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko29g12kcal0.5g0.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.8g2.8g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320