Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 3.3g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 5.2g11kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g28kcal2.4g0.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko29g14kcal1.2g0.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.6g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.2g1g2.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401