Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 10g15kcal1.9g0g0.8g0g
Paprika keltainen 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)3.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g4.5g3.9kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g47kcal4.6g2.8g1.6g1g
Valittu annoskoko29g24kcal2.3g1.4g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1.2g0.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g82kcal8g4.9g2.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754