Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanliha keskiarvo 11g17kcal2.1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Hapankaali (Rasilainen)5.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.3g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g49kcal4.6g2.6g2g0.6g
Valittu annoskoko29g24kcal2.3g1.3g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1.2g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g85kcal8g4.5g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032