Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu11g24kcal0.9g0.7g2g0.2g
Ketsuppi, Felix0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.8g1.1kcal0g0.1g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka3.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio6.8g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)5.5g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g93kcal4.8g3.8g6.4g0.4g
Valittu annoskoko29g47kcal2.4g1.9g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.2g1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g164kcal8.4g6.7g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493