Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka10g30kcal1g6g0.2g1.5g
Puolukka 9g3.6kcal0g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g81kcal2.4g16g0.4g3.6g
Valittu annoskoko29g41kcal1.2g8g0.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal0.6g4g0.1g0.9g
Arvot/100g100g142kcal4.2g27.9g0.7g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480