Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 16g7.1kcal0g1.7g0g0g
Mansikka 7.8g3.6kcal0g0.7g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Mannasuurimo 3.9g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g56kcal0.8g12.4g0g0.4g
Valittu annoskoko29g28kcal0.4g6.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.2g3.1g0g0.1g
Arvot/100g100g98kcal1.4g21.6g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970