Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g21g23kcal4.7g0g0.4g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.7g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g127kcal11g2.8g7.8g0.4g
Valittu annoskoko29g64kcal5.5g1.4g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal2.8g0.7g2g0.1g
Arvot/100g100g221kcal19.1g4.9g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480