Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl10g35kcal1.4g0.1g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g3.9g3kcal0.2g0.4g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.8g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g102kcal3.6g2g8.8g0.2g
Valittu annoskoko29g51kcal1.8g1g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g26kcal0.9g0.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g179kcal6.3g3.5g15.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940