Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 5.6g13kcal1g0g1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.4g4.2kcal0g0.1g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.8g8.5kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g61kcal3.4g1.8g4g0.4g
Valittu annoskoko29g30kcal1.7g0.9g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.9g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.9g3.1g7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148