Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g1.6g4kcal0.6g0g0.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g75kcal1.6g2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko29g38kcal0.8g1g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal0.4g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g131kcal2.8g3.5g11.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499