Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g8.3g31kcal0.4g2.6g2.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g3.1g6kcal0.6g0g0.4g0g
Katkarapu 3.8g2.6kcal0.5g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.1g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g120kcal5g6g8.2g0.6g
Valittu annoskoko29g60kcal2.5g3g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal1.3g1.5g2.1g0.2g
Arvot/100g100g208kcal8.7g10.4g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415