Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 10g7.6kcal1.6g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)6.9g17kcal0.6g3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g73kcal5g6.8g2.2g1.4g
Valittu annoskoko29g37kcal2.5g3.4g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.3g1.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g127kcal8.7g11.8g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858