Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 17g53kcal4.5g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.5g3.9kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.8g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g122kcal9.6g2.2g8.2g0.6g
Valittu annoskoko29g61kcal4.8g1.1g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal2.4g0.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g212kcal16.7g3.8g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347