Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,57.9g10kcal1.7g0g0.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.8g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)5.5g4.7kcal0.2g0.3g0.3g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g57kcal4.8g4.2g2g0.2g
Valittu annoskoko29g29kcal2.4g2.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.2g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.3g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882