Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.4g7.4kcal0.9g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 11g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g24kcal2g1.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko29g12kcal1g0.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g41kcal3.5g2.1g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648