Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Naudan Sisäpaisti14g15kcal3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g11g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g47kcal6.4g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko29g23kcal3.2g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1.6g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g82kcal11.1g3.5g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729