Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Appelsiini, kuorittu 4.7g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 3.3g0.4kcal0g0g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g2.3g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Hunaja 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g31kcal3.4g2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko29g16kcal1.7g1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.9g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal5.9g3.5g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029