Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 7.8g3.6kcal0g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g18kcal0.2g2.8g0.2g0.8g
Valittu annoskoko29g9kcal0.1g1.4g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g32kcal0.3g4.8g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643