Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)6.2g22kcal0.7g4.4g0.1g0.5g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen13g15kcal2.2g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia3.1g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g91kcal7g10.2g2.4g1g
Valittu annoskoko29g46kcal3.5g5.1g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.8g2.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g159kcal12.2g17.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927