Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g16g17kcal1.3g3.1g0g0.8g
Punajuuri, keitetty, suolaton 11g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g71kcal2.8g9.2g2.4g2.2g
Valittu annoskoko29g36kcal1.4g4.6g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal0.7g2.3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.9g4.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390